Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam sutra 14:00
jos Max na softu hamo na medium drugacije taktike bice haos
Idemo checo sutra bez razmišljanja znaš šta ti je činiti
Insallah Max do pobjede dosta je vise podmuklog hamiltona i sudijske mafije pljuc.🇳🇱🇳🇱☝☝
Ipak je hamilton dokazani prvak a to su na svojoj kozi osjetili i mnogo veci vozaci od verstapena
Max je dobar vozac ali kad je hamilton iza onda uvijek mozes očekivati napad i jurisanje,ako sutra na startu produ dobro i ne bude sudaranja hamilton ce uzeti titulu 100%.
formula konačno dobila zanimljivost još od vremena šumi vs hakinen
Nadam se da ce uzeti onog sotonistu Hamiltona
Sad će ga sudije vratiti nazad 5 mjesta, nije opro zube prije trke.
👍
Pratio sam formulu dok je Sumaher najbolji bio, ove godine je senzacija. Dajem prednost Maxu, jer se dosta štima Mercedesu
Ubjedljivo dva najbrža pilota trenutno (s tim da je Max nešto brži). Kako samo deklasiraju svoje timske kolege. Baš ih je užitak gledati. Šteta što je skoro 13 godina razlike između njih, pa ih nećemo još dugo gledati u međusobnim duelima.
Bolji je vozač.. Sa lošijim bolidom parira Hamiltonu.
Lošiji bolid po mišljenju padobranaca koji su počeli gledat formulu prije 2 mjeseca. Red Bull je imao brži auto veći dio sezone.
Kako onda Bottas koji inače dobro vozi kvalifikacije završi 6. iza RB, Ferrarija i McLarena? Danas je RB na mekim gumama bio brži od Mercedesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teamwork makes the dream work. Checo se zrtvovao za ovaj Maxov pol. Volio bih da Max osvoji. #essereferrari
ovaj put bez incidenata i sudara, maks zasluzeno na polepoziciji! cestitam! muha imao problema malih u brzom krugu, tako da je ovo maksimum sto je mogao izvuci. sutra ce biti ludnica ko god bude prvak!
Ja se nadam još jednom Prost-Senna momentu koliko god to neki ne bi voljeli većina nas to priželjkuje
Znači repriza prošle utrke bez onih ponavljanja starta.Max neće izdržati pritisak,uzeće ga Hamilton nekad u drugom dijelu utrke.
Izbor guma će ga koštati.
Max je spržio onu medium gumu ne bi ni izdržala 10 krugova ovako moze biti agresivniji sa 2 stajanja