Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rosberg je danas samo potvrdio da zna pobijediti samo kada vozi svoju trku bez pritiska ostalih vozača. Da je u nekoj prosječnoj ekipi, bio bi ispodprosječan. Lewis se itekako može vratiti, danas bi na postolju bio da nije bilo belaja sa motorom.
sta reci, ja navijam za Hamiltona ali jednostavno nekad mora i Rosberg da bljesne puno je Hamiltonu da osvoji tri titule u mercedesu a da Njemac rosberg to ne ucini nijednom u periodu kada mercedes apsolutno dominira F1