Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toooooooooooooo boze najbolji vozac!!!!!!
Vratite KIMIJA :on ce pobijediti sve ove manekene i bez DRSa i KERSA on je nezamjenljiv
Nije bolan rekao za Webbera nego za Hamiltona. Dobro bi bilo da se Kimi vrati, da Seb vidi da ipak nije najbolji vozac ;)
Zamolio bih novinare ovog portala da barem svaku petu rijec promijene prije nego sto kopiraju sa drugih stranica. Ovo je cisto zutilo, od ovoga nema nista. I ne vidim smisao u Matesicevoj izjavi kada je rekao da Webberova voznja nije za njih. On je idealan vozac za njih, preslab da ugrozi Vettela a prejak za sve ostale i marljivo skuplja bodove. Ovo je na silu progurana vijest..
http://www.powerplaymanager.com/r305072 odlična menager igra hokej i nogomet- zabavno i zanimljivo, probajte :)
najbolji je sa 2 promila alkohola u krvi :) jedan od boljih vozaca danasnjice bez obzira na to ...
joj raikonen :-)) da si bogdo ostao u mclarenu.... ja sam navijala za tebe od pocetka!!!!!
kimi care vracaj se :D
samo kad ima motivacije njemu no moze niko nista!!!
Ma nema nista od ovoga, iz Red Bulla su vec opovrgnuli ovu informaciju......