Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Alonso!
Ko kaze da imaju isti bolid Perez i Max? Da imaju iste boje i sare lakirane. Postavke bolida su zasebne, posebno sto se preteze na Maxa jer se njega forsira. Isto je bilo sa Hamiltonom i Botasom, Botas nikad nije sjeo da vozi Mercedesa sa postavkama Hamiltonovim..Tako da, suplja prica, pocele su te neke hibrid Ere pa i takvi i vozaci. Dosadnjikavo, neinteresantno, nema adrenalina, kao da gledas malo jaci Intermezzo!
Po toj teoriji je i Schumacher imao bolji bolid od svojih kolega, Vettel takođe....ili ti je teško skontati da su Max, Lewis, Schumi vrhunski i posebno brzi vozači.
Pravi šampion neka priča tko šta hoće...
Ne moze me niko ubijediti da on i perez imaju identicne bolide, isto tako da su prije hamiltonovi partneri iz ekipe imali isti bolid kao on.. steta sto je danas 90% do bolida i 10% do vozaca, mislim da nema smisla porediti maxa i njegova dostignuca sa ikonom kakva je Vettel i generalno te neke ranije generacije. U svakom slucaju f1 postao smor svaki vikend sve isto
Ja vjerujem da imaju iste bolide. Samo što su Max i Lewis toliko dobri pa se ljudima čini da voze drugačije auto. Isto je bilo i sa Schumijem. Eh sad, trenutno Max i nema nekog vrhunskog kolegu kao što ni Schumi nikada nije imao. Pa ima malo i do.toga.
Promjene u F1 i opcenito to na sta ona trenutno lici su mi najbolji pokazatelj koliko se ostarilo. Suzdrzavam se reći kako je ovo postalo sve bezveze i kako je to nekad imalo smisla. Nova vremena, nova pravila, novo trziste.
Najdosadniji sport na svijetu, zanimljivije gledat simulaciju.
Super Max 🔥🔥🔥