Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje ti drugo mjesto dodje kao pobjeda
Max i Perez imaju bolide iste boje.Isamo to je identično.
Frajer je robot vozač, nikad ne kiksa. Dok sa druge strane Perez je pun uspona i padova
Zasto perez onda ne uzme, isti je bolid???
Kao Botas u Mercu kad je bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što reče ovdje je samo Red Bull Formula 1 ovi ostali Formula 2
Očekivano i prije trke se znalo da ce pobijediti moj red bull dobro hara. Da mu dadneš 20 mjesto on ce zavrsiti bar na pobjednickom postolju premocan je red bull to je realnost jedino ce biti zanimljiva borba za drugu poziviju u prvenstvu.
bilo je zanimljivo dok nije pereza zaobišo
Slažem se s vecinom da je postalo dosadno ali je tako kako je i ako se desi da niko ne pobjedi do kraja sezone bez da Red Bull slupa bolid, iduce dvije godine su njihove i treba im odmah dati titule,hvala najbolji ste i to je to,a onda ako se ovo ponovi opet 2026.g onda gasi sve i nek pređu na Stream format preko PS i završena priča.
Ovo je stvarno sport koji su usrali beskrajno. Uradili su sve da skinu dominaciju Mercedesa, a onda su predali dominaciju Red Bullu. Ovo je besmisleno do kraja.
Iz zajebanije bih jedan dan mimo trke dao svima isti bolid pa da vidimo gdje bi ko zavrsio... ovo smor bas
Ovo više nije interesantno za gledanje.
do bolida je yvijek bilo al nihe ovako ocigledno sjetite se kad je sumaher dozivio nesrecu odma drugi terarijev vozac uzeo sledecih 5 utrka tako da to nema veze s vozacima
Gledao sam VN Belgije prošle godine. Verstapen startao čini mi se 12 i na kraju osmog kruga došao na čelo. Odmah sam ugasio TV i više nisam gledao ni jednu utrku. Sva ta sra.a DRS i to su uništila F1! To je postala videoigra.
Max je i ćevape mogao smazat dok ostali stigoše
Ove ere dominacije toliko su dosadne, mali Sid iz ledenog doba kupi sav kajmak od utrke, nema tu utrke, postalo je dosadno jer nema bolida na gridu koji moze parirat rb. Nadam se 2026 da ce se izjednaciti bolidi pa da vidimo ta umjeca Najboljih vozaca vremena i sl. s*anja!
Formula je postao takav sport,kao sto je mercedes kad su dosla nova pravila uzeo dominaciju sad je to red bull,jednostavno ko sa novim pravilima najbolje sastavi bolid on iduce godine pobjedjuje,ne volim dominacije ni jedno tima bas zbog ovog sto je postalo ne gledivo,
Bas tako, dosadno jer unapred znas ko ce pobjediti, dok se ostala buranija bori za mjesto vise/manje.