Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sainz peh.
Stvarno me začudi kako iz naslova u naslov klixov novinar nema pojma o F1. Niti prate trke niti prate vodeće sportske portale i novine. Leclerc bolji bio čitavu trku, Sainz također međutim DNF ga je košta. Dalje Leclerc nema nikakve veze s taktickim potezima Ferraria, za taktiku je zadužen cijeli tim ljudi koji sjedi i donosi odluke koje se kasnije prenose vozačima. Čovjek je s razvaljenom gas pedalom nakon VSC-a sačuvao prednost nad trenutnim svjetskim prvakom.
Kako vozač nema veze sa taktikom, prije trke svaki vozač sjedi sa svojim timom i pomaže pri odluci strategije. Sjeti se Sainza u Monacu gdje je odbio raditi po naredbi tima.
samo jos 1 krug i on bi takticki posakao, a inace se usrao od straha
Kako ga je nadmudrio? Imao bolje pripremljen bolid?
Naslov kaze takticki ga nadmudrio a lik ga pretekao sam 3 puta
Strahovao sam do kraja da i njemu ne otkaže a li na kraju sam izustio uuhhhhhuh dobro je,idemo dalje
Hamilton je tata za ove novopecene vozace. Nisam gledao Formulu 10 godina, ali zna se ko je tata. Nesto kao Messi u Fudbalu, dzaba sto npr Benzema bljesne jednom kao ovi novopeceni vozaci kad je Messi tj Hamilton tata igre
Leclec fenomenalan citavu sezonu, samo jednu gresku u Imoli je napravio, rekao bih da je na malo vecem nivou nego Verstappen ove sezone
Ne da se 1-2 Ferrariju a imali cistu trku...
Svi imaju kvarova na bolidima merc siguran osvaja ove godine kao najbolja ekipa
hvala sk kanalu hebo ih svak
Nisam gledao utrku,zanima me je li Verstapen plakao?