Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posadite ga u saksiju mozda se primi.
Zelim mu skori oporavak , ali mi ga je pun ku... svakodnevno se na hiljade ljudi razboli i umre i niko o tome nista nepise , ali posto je ovaj bogat treba da svi strepimo za njegovo zdravlje.
Slažem se drug, ali ne svakodnevno nego stoljetno nećeš imati ovakvog vozača, i nije stvaru parama, stvar je u "brendu", Šumi je već sinonim za sva vremena za F1 i ako bude boljih vozača od njega nekad, njegovo ime je urezano u svim porama ovog sporta i to ti je to!
To jest cinjenica , ali nije razlog da se sve oko njega okrece.
Nada i treba da se ima, a ovaj covjek zasluzuje da bude bolje i bit ce. :-) Nek mu oporavak bude brz.
@AKADEMlK nije niko rekao da drugi ne zasluzuju, naprotiv. Ne daj boze tako nesto nikada ne bih mogla reci. Svima zelim samo najbolje. Poseban je zato sto je dobar covjek u dusi, to se vidi iz nekih njegovih djela. A nek ima milijarde, nikada ih nije stedio i drugima je pomagao, takvi i treba da imaju. E sad kakvo je stanje to ne znam, u javnost nikada ne izadju tacni nalazi, uvijek ima spekulacija, ja se ipak nadam da nije tako lose i da ce se desiti cudo da ce se oporaviti. Jer ko zna....
Boze na hajr
rip
Ja ti od srca zelim sve najbolje!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja ija O!