Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
verstapen je talentovaniji vozač nego šumi..njegovo vrijeme tek dolazi
Najveći svih vremena,dr.Lewis Hamilton.
Verstapen je bolji vozač za klasu. Sam se bori protiv dvojice sa boljim bolidima. Uz to su ga tri puta do sada namjerno skršili.
@5427 ne rise papak
Maxe legendo popisao si se po Mercedesu a oni još nisu ni svjesni, pazi samo baciti bottasa na začelje jedino da je bila trka po kiši ali ovako nikako
Daj nam te gume zimi da palimo da se grijemo mi srbi iz rsa
Ovdje se vidjelo koliko je zapravo Norris dobar ali isto tako i nezreo vozac. Nije htio poslusati tim i otici u box i to ga je i kostalo prve pobjede.
Daj nam te gume zimi da palimo da se grijemo mi srbi iz rsa
Vidjeli smo danas da postoji samo jedan rainman u formuli 1 Norris ostavio Hamiltona iza sebe po kiši na tvrdim gumama kao amatera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uzmes golfa trojku vr6 i pobjedis 12 puta
Džaba mu da pobijedi još 100 kad će ostati pakšu
Nikad oni nece znati cari voznje golfa 2 po rsu sa krezubim srbima
kakva 100-ka za Louisa a nisam ga fan...odlična trka
Joj kad zali Putina šampanjcem hahaha nahebat će zbog onog