Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nocna mora za bolide boje traktora: trojica prvoplasiranih su sa Merc motorima :-)
Gdje ste sad crveni, a?
pise se FERRARI a ne ferarri !
Kakav Hamilton,mislim decko je o.k. ali nije ni blizu crvenim. Ako ove godine bude medj pet bice to uspijeh. FORZZA FERARRI
@mushe ako ti vec dobro ide da sebe lazes - nemoj drugim ljudima lagati. Lewis Hamilton je buducnost formule jedan a to su potvdili svi koji vrijede i koji su ikada vrijedili nesto u ovom sportu. Shvatit ces to nakon nekoliko godina.
sad ce se napokon pokazat da hamilton bez dobrog bolida ne vrijedi ni pet para
Zgaziće ih i Toro rosso!
Sto ces se ti razocarati onda... Ne samo da ce ih zgaziti \"crvene gnjide\" nego ce ih zgaziti i svi ostali, osim Indije i Torra Rossa... Ponizavajuce za McLaren.
idemo mclaren !!! gazi crvene crve ! gnjide iz FIArria !!! budite 18,ali iznad gnjida i za mene to je uspjeh !!! GO MCLAREN !!!