Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lotus je pokazao da ima dobar bolid, uz malo sreće i pobjeda će doći (a hamilton neće).
S konja na magarca?! I dont think so. Njega za McLaren veze nesto vise od ugovora.
mislim da su pokemoni adekvatniji tvojoj stucnosti...
Commi ne daj da te provociraju. Ne daj se Commi uz tebe smo. A sto se tice Hamilltona mogu reci samo da je on dobra vozac ali ga jezik i brzopletost unistava. Samo se sjetite kako ga je massa prije par godina znao provocirati da ovaj nije znao trke zavrsiti. A uvjek je nakon utrka ima viska komentare, kao i ovaj posljednji za brzinu bolida. Nije bolid spor nego su se u FIA-i promijenila pravila, svima isto. Tako je sada da oni koji su bili prije zadnji mogu biti prvi. Ali ne to njemu smeta.
Commi nasa maskotica sa Klixica. Commi the Mymoon, nemoj puno biti na suncu udji u kucicu. Zamoilio sam radnike iz Pionirske da ti ostave banane u kucici. Strpi se Mymoonche nase malo. Najavili su zahladjenje ovih dana. Nadam se da mozes izdrazi i Zoo vrtu.