Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd ne seri dobar si vozac al za ovog malo lazes ko\' cuko...ti si kriv nafuro si se ko\' bik...kako si vozio kao da si sa Zelengore siso....
ja sam mislio da je danas takuma sato vozio umjesto hamiltona
ovo je bila sala ljudi, nemojte odmah drvlje i kamenje.... a onako kako on vozi kazne su preblage...i malo obzira prema maldonadu prva mu je sezona u f1 je.bo ga ti!!!!
Patetik...
i alonsa su kažnjavali zato što je bijelac, ajde briši tamo...
Glup je kao i ona njegova tuka iz grupe \"Pic.k.aste lutkice\"
BEEELO , OKO MENE SVE JE BEEEELO , SAT NA RUCI ; KOSULJA ; CIPELE ODEEEEELO .....samo ja sam crn :(
Nije nego zato sto su ti zubi bijeli
Nije zato sto si tamnoput vec zato sto si CRNCUGA !
Daj momak malo si prenapuhan. Prvo se poredis sa Sennom i Prostom pa sad ovakve stvari. Pa i coravom je jasno da si se ti zabio u Massu a ne on u tebe. Koji kreten majko mila. Pa ovaj je gori od Takume Sata. Najgore je sto ovaj kad se zabije u nekog jos misli da tako treba i da je to uredu. Sad ne zna sta dalje pa ce izmisliti da kad ga kazne da je to rasizam. Bas sve vise pokazuje da je lik prenapuhani kreten istina talentovan al ni blizu kao vecina u F1. Pa lik u pm ima jedan od najboljih bolida od kako je dosao i ima samo 1 titulu. Bas Boze sacuvaj.
Luise svaka čast na agresivnoj vožnji, po ko zna koji put si pokazao da si među najboljim vozačima današnjice i da ti je cilj utrkivat se i prestizat\' a ne samo kružit po stazi...Šteta pa Vettel ima najbolji bolid, zbog toga i postiže ovakve rezultate...Tvoje vrijeme će doći, samo sabura...I pusti ba ove bosance sa komu.njarskog sa-xa, \'ta vidiš da pojma nemaju o autosportu, samo baljezgaju o čemu stignu, u sve se razumiju, a vozni park im se sastoji od Golfa II, eventualno III :)) Ma to je za njih špansko selo moj Luis. Nego poselami ti meni Nikolinu puno i nemoj da se sekiraš. SAMO ZA BARCU I McLAREN ;)
Ma ja, standardno..čim ne ide, i čim ga (opravdano) kažnjavaju, odjednom se sjetio da je crnac..nidje veze..
sine, ti nemaš pojma o ćemu govoriš...
Mozda u FIA-i nisu rasisti, al\' nisu ni daltonisti.
Is it \'cause I\'m black?!
Ja bih ga za ovo danas kaznio odsustvom sa 2 naredne utrke, pa da ubuduće malo razmisli prije nego se počne ponašati kao da je staza samo njegova pa se svi moraju sklanjati s puta da razmaženko prođe... U oba slučaja je bio kriv. U hairpinu je nemoguće preticati, Massa je mogao samo da stane, malo ode u rikverc, propusti razmaženog Hamiltona i onda nastavi trku, ili da uradi ono šta je uradio. Jadni Maldonado nije znao ni šta ga je snašlo kad ga je Hamilton u stilu rimskog dvoprega doslovno izgurao sa staze. Mrzim kad se vozači nafuraju i počnu ovako bahato ponašati. Bezobrazluk! Trebali su mu barem oduzeti današnje bodove jer su zbog njega 2 vozača ostala bez bodova. Kreten!
kaznjavaju te jer si GLUP , dva vozaca su zbog tebe ispala danas.... Glup si, a jos si i crnac!