Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadno dosadnooooo, ovu utrku je trebalo davno izbaciti iz kalendara...start pod safety car? ma daj balerine usrali ste sport
Odlicna strategija Mercedesa, i voznja Hamiltona, bez greske, bez sanse da ga Ricciardo predje cak i onda kad je bio brzi od njega. A onda jos i fail RedBulla u boksu koji je kostao Ricciarda 10ak sekundi vise nego inace, te njegova nemogucnost da prestigne Lewisa u ostatku utrke. Odlicna utrka, cestitke Hamiltonu. Bilo je krajnje vrijeme da nakoh svih pehova i sreca bude na njegovoj strani. Pobjeda je za sve hejtere.
Steta zbog Rikarda, na koji fazon ga uze Hamilton, onaj mali Verstapen ce za godinu-dvije sve da melje
@BosmalBoyy3 hebo FI,. 24h Nordschleife,., ludnica ko je pratio
nije ga Hamilton ni uzeo, uzeli su ga njegovi, drugu utrku zaredom, Hamo ni kriv ni duzan pobijedi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)