Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni osnovat novu F1 imaju i para i modela i marki s pola bi f1 sadasnje preslo jer vecina koriste ferari motore
Nes postena covjeka vidjet u odjelu mozes samo u radnom kombinezonu
F1 bez Ferrarija ce se zvat F2
Sa kurvama i blackjackom? Ajncom sto bi rekli unas.
Tipicna prica kada se pocne razgovarati o ukidanju bonusa koji se isplacuje mafiji iz Ferari:ja. Nista novo. Sta su mislili da ce ih novi vlasnici tetositi kao stari prdonja Ecclestone?
@b1ackfie1der Kakve to veze ima sa neravonpravnom raspodjelom prihoda iz F1 i konstatnim prijetnjama Ferarija da ce napustiti F1?! Drzi se ti svog Golfa jer nesto si polupao loncice.
ovima neko treba da objasni da je i onaj bonus novcani koji dobivaju na ime previse i da formula 1 nije ferrari 1. pravi cigoši su ...
Cim nrm titula uspijeha i pravila nisu po njihovom prijetnje... Prije 5-6 godina su isto prijetiliii