Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA,HAMILTON BEZ ALONSA NEBI NI BIO U FORMULI JEDAN,SIGURAN SAM DA SU U MCLARENU PROSLE GODINE KRALI TELEMETRIJU ALONSU I DA JE SAMO ZATO HAMILTON BIO SVJETSKI PRVAK.ALONSO JE DOBAR ALI MASSA NIJE NI FISICHELLA A NI PIQUET JUNIOR. POSTO JE FERRARI DIO FIATA A FIAT GLAVNI SPONZOR YAMAHA MOTO GP TIMA PREDLAZEM IM DA NAREDE ALONSU DA U SLOBODNIM VIKENDIMA CISTI CIZME VALENTINO ROSSIU :)
alonso je pravi pogodatak ,... sto se ticce ove konkurencije.. nema govora o tome.. alonso je veliki sportista... mclaren je krvi sto se sve desilo izmedu alonsa i hamiltona.. uostalom sva tadasnja alonsova telemetrija priprema za utrku je davana u ruke hamiltonu a bilo je nazovi \"bez povlastica\" stoga... ko zna mozzda ponovo sve ovo vrati publiku pred ekrane i na staze..28 bolida vjerovatno od iduce sezone...a joss ako todt bude izabran za predjednika fia-e auu..
Nista, sljedece sezone navijam za Sebastiana Vetella definitivno
Samo sto ce sad alonso da rasturi ferari. Masa ce mu biti konkurencija i napravit ce isto sranje kao i u meklarenu sa hamiltonom.
tamo mu je vala i mjesto, odkad je u crvenima ne mogu tu da ga svrstam, kad god voditelj kaže kimi asocira me na mclaren.. alonso im je dobar izbor za iduću. novi bolid i alonso - miriše na dominaciju.
sace Kimi pjano opet u McLaren.......