Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobri moj sampione, zelim ti da pobijedis i u ovoj utrci...
Ako je ovaj jos uvijek ziv nek me svaki klixovac ..be u pakas
Nije bio poput Senne, ali je bio jedna velicina koja ce vjecno biti zapamcena u analima F1 i meni jedan od top pet vozaca F1 svih vremena...neka ti je sretan oporavak i da te opet vidimo na nogama.
veci je od Senne,.
@provucikarticu ne slazem se...Senna je imao protiv sebe i celne ljude tima i FIAe u to vrijeme, poginuo je rano, sto znaci da nije uspio svijetu da pokaze koliko stvarno moze,oduzeta titula, bodovni sistem je bio drugaciji i manje se bodova dobijalo prije, bilo je manje utrka...samo neki od faktora koji su meni licno presudni sto je po meni Senna najveci svih vremena...Schumi mi je broj dva...ako vec moram da ih numerisem..Fittipldi, Lauda, Kimmi, Sato..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prosječan vozačić za njega je hakinen dejmon hil
Dobro si reko...ni Damon Hill nije bog zna cemu
Mika je stekao slavu zahvaljujuci Michaelu, a Michael se probio zahvaljujuci Miki,., formula sa kraja devedesetih i njihove borbe