Borba za naslov svjetskog pravaka
2
Button: Alonso je zaslužio naslov više od Vettela
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alonso vozi traktor a ne bolid u odnosu na Vetela.
Schumi i Kimi da voze Red Bulla prestizali bi sami sebe
e ozbiljnoo svaka ti cast..ja pratim svaku utrku redovno..ponekad i treninge i kvalifiakcije..ferari ima stvarno los bolid..sam dokaz koliko je jak red bull je i primjer webber-a koji je prosjecan vozac a ostvaruje veoma dobre rezultate, jedini koji je ove godine bio extra dobar je hamilton al je imao previse nesreca i dosta puta mu je formula jednostavno stala..vettel izuzetnoo sretan i previse sretan + jak bolid i naravno da momak ima kvaliteta to nije upitno, al ne onoliko koliko vi vidite na dnevniku da je pobjedio i onda nesto lupetate..
sto me nerviraju ovi sto uzmu pricati nesto o formuli, a i ne gledaju utrke. samo pogledaju poredak na vijestima i onda prave spisak ko je bolji ko ne. bkmatrix i c, malo pogledajte utrku nece vam skoditi, a i vidjet ce te da Alonso ima smjesan bolid u odnosu na Vettela. Vettel da vozi Ferrari (ovakav kakav je sada bolid) bio bi gori od Masse (ako vas dvojica znate ko je uopšte Massa)!
Buton Kurton
niri mu je bolid jaci niti brzi jednostavno je bolji u krivinama... nemas ti pojma malo pogledaj statistiku poslije svake utrke
Sena pa Alonso.Ostalo je level ispod.Ljudi su cuda cinili i cine sa smjesnim bolidima.Kakv Schumi kakav Vettel.Schumi se pokazao koliko je dobar zadnje 3 sezone u Mercedesu kada nije imao na raspolaganju najjaci bolid.Covjek se doslovno brukao.Vettel je smjesan vozac u koliko ne starta prvi.Sa daleko najjacim bolidom mora se chupati sa Aonsozom za tituu do zadnje utrke iako Alonso vozi onu konzervu od Ferrarija.