Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna je ljudska glupost. Omalovaziti nekoga ko je bio 130. u svijetu i jedini iz BiH imao hrabrosti da se prijavi je u najmanju ruku nekulturno. Svako ko je potrcao za tramvajem trebao bi znati sta znaci imati sportski napor od 8 sati i koji su to dani i mjeseci treninga potrebni. Cak i autom popeti se triput na Bjelasnicu za nekoga je poduhvat. Ko god je zavrsio ovu utrku bez obzira na vrijeme ja mu skidam kapu, a primitivci neka pisu sta hoce. Meni je trebalo cijeli dan da rekreativno predjem samo jedan od ova tri prijevoja i to po suncanom danu, ne smijem ni pomisliti kako izgleda loviti sekunde po oluji. Bravo majstore, ponosni smo na tebe!
svaka cast momcino..!!!
Klocevi, u životu niste radili osam sati, a kamoli vozili utrku u vremenu od 8:46:38!
Čitajući naslov ja mislio on pobijedio kad ono 130. mjesto. Dobro je da je među prvih 130.
fenomenalnom 130. mjestu O.o opet svaka cast, sto je dosao do cilja...
Mi nemamo zastave nije to naša zastava to nam je amerika nacrtala i nametnula, ova zastava sa našom BIH ništa nema logično.
Odlična priprema za Albaniju....
Svaka cast Edine! Nasi politicari hoce da ukinu sve gdje oni ne mogu bas imat puno tala... Mogao bih razmisliti, iduce godine da ti se pridruzim ;)
ispravka - Cestitam Ervine :$
Čestitam Ervine, ponosni smo!!!