Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Srbi, najmoćnija vaterpolo nacijo!!!
Nisam baš siguran šta bi se desilo kad bi doveo sestru filipu filipoviću...
NEZNAM NI JA, JA CU NJEMU SVOJU A TI MENI DOVEDI TVOJU, MOZE??
Cestitke vaterpolo timu Srbije....inace,prostor ex Yu je pretalentovan sportistima...u vatrtpolu Srbija je neprikosnovena,takodje Hrvatska i Crna Gora,koje su na samom vrhu...u kosarci Srbija je od 1995-2004 razarala...pored njih imamo Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Crnu Goru...sve su to vrhunski timovi...imamo i nogomet....Hrvatska,Srbija su po 5-6 puta bili ucesnici evropskpg i svijetskog takmicenja...Slovenija i BosnA su bilo po jednom....evropskog Slovenija,svijetskog Bosna....Srbija i Hrvatska su u tenisu odvojilli zlato....najbolji teniseri svijeta su bili Hrvati i Srbi....Srbija je svijetska i evropska sila u odbojci ..i Crna Gora je pri vrhu....da nije bilo glupih ratova,ko zna dokle bi dogurali
Teniser Goran Ivanisevic 2001.osvojio Wimbledon. Nezaboravimo hrvatske i srbijanske rukometase,takodjer ;) A i bh.paraodbojkase zlatne,takodjer.
Kakvi bi tek bili da imamo more:) čestitke našima!!!
Srbija je trenutno najbolja i tek ce biti jer im pristizu nova supertalentovana djeca, Partizan ima premocnu skolu. Ali hajmo malo o BH vaterpolu. Opet ponavljam,zasto se ne bi uzeli svi oni igraci iz hr,srb i cg koji ne igraju za njihove repke(a dosta njih je i porijeklom iz BIH) i od njih napraviti bh reprezentaciju. Uz njih uporedo razvijat domaci vaterpolo, napraviti dugorocni sistem, skole vaterpola ali one prave, dobar marketinski projekat, svake godine ubacivat po neko domace djete i rezultati su izvjesni. Ne postoji sport gdje je lakse osvojiti olimpijsku medalju. Moglo bi se biti za pocetak oko nekog 8-12 mjesta a onda ici polako ka medaljama. Makedonci su nesto slicno radili, sad na ovom prvenstvu i Gruzija ali Mkd nije u isto vrijeme razvijala i domace igrace. Sve te pare sto se godinama davalo za sramotiti po olimpijadama uloziti u vaterpolo projekat i medalje ce biti. Pa zar ima nesto ljepse od gledati i trenirati vaterpolo tijekom ljeta...
Bravo momci...cestitke.
Nikada bolje nismo odigrali protiv Madjara, ali stvarno nije bilo potrebe za ono skandiranje "zasto cutite, zasto cutite p*cke madjarske?" Moze se pevati u korist reprezentacije ali bez vredjanja protivnicke nacije.
Cestitam.
Čestitke reprezentacije naše voljene države Republike Srbske i Srbije! Pozdrav Zenice
Što ovo poturice fino čestitaju. Hvala hvala ,biće i federacije možda nekad negdje u vaterpolu ;)
To braćo poturčena iz federacije hvala vam na čestitkama. LIjepo je vidjeti da još ima svijesnih muslimana (Y)
to gicko to :D
ma ta će oni ba samo lažu Dobro ne kažu da su bili na svakom Svijetskom ne bi me začudilo Sarajevske balije/poturice najgori narod u ovom dijelu Evrope. Čast izuzecima gore Sanskom Mosto gore su gospoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ТАКО ЈЕ ПОТРИЦЕ СРБИ СЕ КАЖЕ ,ВРЛО ДОБАР ЧЛАНАК :) САМО НЕМОЈТЕ ДА БРИШЕТЕ КОМЕНТАРЕ ЈЕР ВАС БРАЋА СРБИ ДОМИНИРАЈУ НА СРЕД ВАШЕГ БАЛИЈСКОГ САЈТА И ТО ПРЕД БАЈРАМ ИЛИ ШТА ВЕЋ. ТАЧНО МИ ЖАО ОВИХ САРАЈЕВСКИХ ПОТУРИЦА ЈАДА И БИЈЕДЕ ШТО НЕ МОГУ ДО РИЈЕЧИ ДОЋИ ОВДЈЕ. ЏАБА КУЦАТЕ ПОТУРИЦЕ ИЗДОМИНИРАНИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАО И УВИЈЕК !! ПОЗДРАВ ИЗ СРБСКОГ САРАЈЕВА :)
Ti baš debil a? Pa jbt, ako ne možemo doći do riječi od vas, to je samo zato što više visite ovdje od nas, a to opet govori više o vama nego o nama. Pozdrav i tebi iz lijepoh Šehera, znam ja što ga ti mrziš, čim si ''Istočnog''. :*
Србско потурице Србско добри мој Не висимо ''ми'' већ ово нормални муслимани који знају своје поријекло остављају коментаре подршке. А ви наставите сваки дан кукати о рату и лагати сами себе хе хе хе
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čestitke
Bravo Srbijo. Odlicni ste bili. Cestitke za hrvatsku i crnogorsku vaterp.reprezentaciju koje su osigurale plasman za SP u Kazanu ;)
Hrvatska je uvijek sila bila,dok je na celu vladao Rudic. Isto tako i u rukometu dok je bio Lino Cervar. Ni sad nije lose,ali nije to FULL sastav i igra kakav je nekad bio. Realno.
Krv moju za Srbiju svoju
СИЈА СУНЦЕ КАО ЗЛАТО!!
Čestitke od SDP-a BiH !!!!!