Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zilicu eto Svicija
Džugum je Rusija
GKVS
Akademija je mozda izgubila ali nikad nece izgubit 38 : 2 od GKVS.Gledajuci realno da vam nije bilo onog momka Tahmaza ne bi gola mogli dati.Sve cestitke i da nastavite trenirati da imamo nekog konkurenta bar u jednoj kategoriji.:)
lLjubomorne duse mogu .... Ma nemogu nam nista
Drogerasi??? Ja protiv Vas i nadrogiran mogu igrati,a niste spomenuli to da je cijelu utakmicu GKVS dominiralo i mi smo vam davali te prilike za golove inace ne biste dali ni gola,i spomenite da vam je sudija dosudio 3 peterca!! na cijoj je sada strani sudija bio ?? ;) sto se tice ovih roditelja primitivaca ,svi dobro znamo ko je \"STOKA\" i ciji su roditelji i cijela familija vecinom šošoni ne obrazovani, i jos da dodam da haris zilic (nije zasluzio velika slova) nije jedini igrac 95. nego imate i momka Zornic Adija. Sve u svemu dosli ste da pobijedite a otisli ste zadnji!!!! Sve sto imate da mi kazete mozete mi reci u bazenu ;) POZDRAV OD NAJBOLJIH ;) Zila jel normalaaaa ?????
Meni vas zao kako ste se uzdigli jade jadne,vidimo se u Februaru aBd ! PVAB ♥
Kako opstati od Dzuguma?
za koga su navijali ovi što su danas ophodili koševski lavor - torpedo ili njanjajevo ??
POZDRAV OD AKADEMIJE I VIDIMO SE SLJEDECI PUT. nadam se da cemo svi biti bolje spremni tada. :) :*
GKVS Sarajevo i PVAB su definitivno, trenutno dvije najkvalitetnije ekipe u Federacijii (ne znam za RS) ---- Sarajevo dominira kategoriju Juniora, dok Akademiji pripadaju mladi Kadeti, Kadeti i mladi Juniori. To je trenutno stanje. Obe strane imaju svoje kvalitete ali i nedostatke, ali za napredovanje vaterpola u Bosni, biti ce potrebno ispravljanje nesuglasica (jedan ocit primjer ne sportskog ponasanja je odbijanje Agica da se pozdravi sa ekipom na pocetku utakmice, te odbijanje Dipe da se pozdravi na kraju, nakon provokacija).... Ovaj sport ima svijetlu buducnost u Bosni jer svaki klub u trenutnoj ligi ima svoje bisere, neki starije a neki mladje. Rasprava tu zavrsava
@ Informisani Taman pomislim da si se popravio kad onda opet uprskas sa nakim drogerasima to su ozbiljen stvari i to nije ni kulturno ni lijepo, ali eto ja ti mogu samo reci da smo mi vec bili ono sto ste vi danas, a vi tek treba da dodjete i da budete ono sto smo mi danas pa ce ti sve biti malo jasnije !
PVAB (prosjecno godiste ... 97-96) 6:7 GKVS Sarajevo (prosjecno godiste 95-94) .......... meni je ovdje ocito ko se borio izvan svoje kategorije i ipak izvukao utakmicu do produzetaka. Odigrali ste dobru utakmicu usred nekih nedostataka u vasoj spremi i hladnoce bazena i stvarno zasluzujete pohvale, ali nemojte se izdizati previse. Vidjeti cemo sljedece godine kad nasi igraci dozriju a kada vasi drogerasi popadaju.
7:6 nije prava pobjeda. Igralo se na produzetke, zabili ste gol, nema tu rasprave. Zasluzili ste pobjedu ali nemojte se previse uzdizati, jer ipak, 94 godiste vase ce uskoro nestati i jedini ljudi koji mogu uciniti nesto u vasem klubu ce otici. Ne razumijem gdje vidite kraj Akademiji kada infrastruktura ove ekipe je zasnovana na 97 godistima, te jedini igrac kojeg imamo da je 95 je Haris Zilic. Hvalite se djeci, zar to ne shvatate. Nazivate roditelje primitivcima a ne osvrcete se na svoje ponasanje ili ponasanje VASIH roditelja na utakmicama Kantonalne Lige. Bahato se uslo u utakmicu, to je cinjenica, i to se ne smije desavati niti jednom klubu, ali sta ces, uci se od gresaka. Imate kvalitetne igrace i na tome vas pohvaljujemo. Vidi se da se radilo na pojedincima da se od njih nesto napravi. CESTITAM NA POBJEDI i zao mi je zbog toga sto se danas, uslijed provokacija od strane vasih igraca nisam sportski pozdravio. POZDRAV SADA i VIDIMO SE NA SLJEDECEM TURNIRU.
++Za nas je ovo pocetak. Za Akademiju je kraJ++.- ARISTOTEL
A Momcovi nije fino tako da pisete mladi ste dobri ste! Cinjenica je da ste prgavi poprilicno bahati i bezobrazni to vam se vratilo, ali i u porazu pokazite velicinu tako to rade odndsno bar bi trebalo da rade velike ekipe, a vi mislite da ste ta velika ekipa tako da :) Vise srece drugi put :D
nisam na nicijoj strani ali momci iz gkvs su zasluzili tiulu