Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada mi nece biti jasno zasto se na temama o sportu uvijek komentarisu stvari koje nemaju veze sa sportom.Sport sportistima,politika politicarima.
Sretno mali, samo po zakonu
jel ovo mali od Nedzada Brankovica sto je kupio stan na Ciglanama “po zakonu” certifikatima ?
@killerloop1 Momak nema nikakve veze sa tim Brankovicem.Momak je izuzetno fin,kulturan, skolovan i veliki sportista.
@gvardijan ok , super samo pitam posto lici prilicno .
Pesko
Ima li u ponudi kladionice?
Edin Branković, Muhamed Filipović, Jahja Vuković i može se kamara takvih primjera navesti, i onda se Bošnje ljute kad im kažeš da su islamizovani Srbi🙄
@Dominatorcina9, islamizovanih srba ima da, kao sto ima i pokrstenih Bosnjaka. Hajd sad razguli
@Dominatorcina9 , jbo li ti Mandžukić mater u guzicu, i Arapović, i Asanović, i Bošnjak, i Čengić, i Ećimović, i Hećimović.....i jbem ti i ja mater u šhupak.
Sretno!
a lijepa momka Bože dragi... sretno!
@Spooner001 tako je. Masallah ne urekao se.