Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do pobjede aBd! Sretno Adnane!
A sinu dao ime Mahir (musliman) XD Hajde sad škutorcino izadji na ulicu i deri se \"ja sam hrvat\"
mislim dzeko je i seljacina i klocko adnanu svaka cast
kako mu dzeko zazeli srecu zamalo da dobije po labrnji
sto se izofiro dzeko sturm nije ni pomislio da ga spomene :D a sta ces seljacina i klocko
j.e.b.o. vam dzeko vise familiju cijelu nepismena seljacina isto ko i oni sto ga vole
sretno adnane sa srecom
Zgazi ih Adnane pokazi kako to rade bosanci :D
Sve ono što trebate na netu...imamo! :) - Kategorisani paneli preuzimanja svih medijskih fajlova (MP3,DIVX,PDF...) - Online gledanje titlovanih filmova! - Kolekcija lektira i stručnih radova sa bazom koja se na vaš zahtjev dopunjava! - Facebook 100% integracija (Komentiraj, prijavi se, prati prijatelje, njihove objave, i još mnogo toga, uz bhnet.info) Stranica: www.bhnet.info Facebook Page: http://www.facebook.com/page s/BHNetinfo/297464966941 190
EVO: http://www.lshunter.tv/
ovo nije bh bokser nego njemacki boxer,uz svo duzno postovanje vrhunski je sportista ali on nije nas bokser,da toliko voli domovinu nastupao bi pod bosanskohercegovackom zastavom..moje misljenje
zna li ko moze li se gledati on-line?
Eto ko on neka zvjezda \" LEVAT \" definitivno .. Samo da se zna da svi oni koji me poznaju kazu da sam bolji igrac od Dzeke . Jest da u zadnje vrijeme igram nesto manje ALI to je samo zato me nesto ledza bole.. A to sto \"ON ko neka zvjezdica igra tamo negdje pa se pravi vazan( bezveze) da je neki patriota nebi nikada otiso iz Bosne ..iz Zelje .. ( prodo se za pare .. nije sve u parama ..vec bi ko prava raja ko ko JA osto ovde Ako je mangup nek dodze meni jedan na jedan .. da mu ja poazem .... A i taj Adnan .. bezveze ... Za MOJU ljevicu kazu da je ko beton ..
Hvala ti LJUBICICU,nisi kao nase kuje:KLEMPO,LAJOGUZ I POZDETBEGOVIC kji cute i mame bi poturili pod duduka samo da su na vlasti i time i sami negiraju GENOCID u SREBRENICI. Hval ti za takvu odluku!!!!!!!!!!!!!!!
nije on adnan nego felix...covik se vratio svojoj vjeri....vratit ce te se i vi ostali il vas nema ..papapa..haha
Zasto je on sebi moro predit ime u Felix Sturm? Ja bi u zemlju propo da sam to uradio, taman za kifle nemo.