Razgovor o sportskim dešavanjima
0
Džeko posjetio Olimpijski komitet BiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo moj tata Radjo me poveo na olimpijadu, donio mi dzekin dres, a ja ga primala
ok bih leglo korupcije i nepotizma kao i sve u drustvu. vidi samo ova tri lika nisu se sastavili sa sportom kako treba. svugdje u svijetu u ok su vrhunski sportisti, a kod nas vrhunski clanovi stranke na vlasti. onaj prvi vodio kcerku u london, niko ni rijec. ova druga dvojica rekreativci sto se tice sporta. smjesno. sta se blamiras dzeko moj
VIDI TARE ZALIZANE GLAVE.....
Zasto ne pustite komentare, stranica je nedostupna?
ima li jedan dres za rađinu kćerku .... m.aamu vam lopovsku
Gospodine/legendo/ponosu BiH Edine, Jest da si mlad, ali nisi naivan. Tvoja posjeta OK BiH ima za cilj promovisanje SBB-a. A to nije dobro ni za tebe ni za tvoju i našu Bosnu i Hercegovinu.
Ovo prije može biti OK Sandžaka nego BiH.Sve sami Sandžaklije-FUUUJ
Edin tako povremeno naleti u Sarajevo i upise par sedmica il osmica u indeks, dok posteni studenti ne mogu sesticu da dobiju, je*o ti vaku Drzavu
Moj Edine...dokle su dosli ispiti na DIFU? To ti navratio da se slikas, das par dresova i u index upises godinu, a mozda i dvije, kako se omakne! :)
gdje mu je cerka?
i zacas polozio desetak ispita na pomenutom fakultetu, gdje je on i sasvim slucajno student :) bravo Dzekson....