Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ironman jel ona kuja moslemanka?
nije njega udarila ona kuja iz Zenice...
Potpisujem!!!!!Takvi nisu vrijedni da se vrijem trosi na njih,ja njihove komentare ni ne citam,a pogotovo od ovog maloumnika,kojem je duevna hrana vtijedjanje i tudja nesreca! Ovaj covjek je zaista imao srece,mogao je na mjestu ostati mrtav,sami Bog ga spasio!
ljudi fakat sta vam je.. kako nasijedate na provokacije jadnika koji pisu uvrijedljive komentare ovdje.. to su jadnici koji su toliko isfrustrirani i propali u stvarnom zivotu, predpostavljam da imaju i porodicnih problema (vjerovatno incest u proslosti) koji vise ovdje na stranici i pisu uvrijedljive komentare uzivajuci kad im neko odgovori i shvate da su nekoga uvrijedili.. to su takvi jadnici da ne zasluzuju nikakav odgovor nego samo ignoriranje... ja ih uistinu sazalijevam..
@crbo.pc Da Bog da ti letio, svinjo fasisticka
Slabo ne valja dovedite ga u Zenicu pa da vidi kako se leti
pa ne igra dzaba u nfl-u