Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha pa kako nije kloc pita ga novinar za novi porše koji vozi a on odgovara kako ga dobro sluša aaaaa ha aha ahahahahahahaha trebao je dodat kako mu ne curi ulje i nema čudnih zvukova na motoru kupio novi porše 250.000 km auto i dobro ga sluša a ha ahahahahahahahahaha K L O C I N A
JARANI E hajd ti klocu budi bar kao on, da ne kažem i bolji od njega!!! Tvoj uspjeh u životu očito je upravo ovaj, sjediti po cio dan ispred kompa i mrziti sve što ima kvalitet...blatiti isti taj kvalitet za tebe je vrhunac. Kad samo jedan uspjeh u životu napraviš, javi se, do tada - poklopi se ušima, mamlaze !
Dzeko je obican seljak i prnjar
Da ga nemamo, trebalo bi ga izmislit`.... NAPRIJED DIJAMANTU
E ako mu je Enis karina jaran onda je stvarno kloc
djeca i kloc
Hocu i ja sliku sa DIJAMANTOM!