Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZELIM SVE NAJBOLJE SVIM TAKMICARIMA IZ REPUBLIKE SRPSKE I IZ FEDERACIJE BiH! TO STO ONI RADE NEMA VEZE SA POLITIKOM, NEGO SA TONAMA PROLIVENOG ZNOJA.
Nebojsa, ja tebi zelim sve najbolje.
Pa naravno da je srpski,sta je tu sporno.A zasto,pa zato sto nam se moze.Sve najgore vam zelim i pozdrav iz RS
Bravo Luka!!
srbske šume.srbski putevi,srbski klubovi,još samo fali i srbske ribe,malom čestitke al dokle više ova r.mrska misli samo nacionalno.pod hitno preko drine pa nek još dodaju i srbske ribe.
Fedor 22.10.2010. u 19:15 Ako, ako......neka nasih srpskih Sokolova......neka se vezbaju.........lakse ce cerupati te muslimanske kokoske po tzv. BiH. Eto, mogu zamisliti sta bi ti tek radio da si na mjestu ovog djeteta!!:/ Bez komentara, a malom iskrene cestitke, i puno srece za dalji rad!!
Ako, ako......neka nasih srpskih Sokolova......neka se vezbaju.........lakse ce cerupati te muslimanske kokoske po tzv. BiH.
ma pisham se i na njega i na bijeljinu cijelu
momčiću
Nidje veze ... kao prvo klub ne pripada WKF (svjetskoj federaciji karatea) klub sigurno pripada WKC koji nemaju nikakvih prava nigdje gdje je NORMALNA drzava ... to samo moze u BIH i ponekim lijevim drzavama ... MOLIM VAS AKO OBJAVLJUJETE O KARATEU DA OVAKVE \"USPJEHE\" NE POSTAVLJATE ... HVALA
Bravo, srpski sine, srpski sokole!!!
najbolje bi bilo da se mladi clanovi kluba SRPSKI SOKOLOVI iz Bjeljine sastanu sa clanovima kluba BOSNJACKE AGE iz Zenice.. da ne gube vreme , nego da se odmah pocnu lemati... ako bi dodao tu i HRVATSKI VITEZOVI iz Livna ... bilo bi krvi do koljena .. malom svaka cast a naziv za klub je glup
Malom svaka čast, ali... slijede nacionalistički ispadi s obje strane, gasite komentare.