Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je ovo organizovao? Rijeka nije pogodna za ovakve manifestacije, što zbog dubine, što zbog pogani. Stvarno ne kntm.
Miljacka je do Bentbaše relativno čista. Ima taj gornji dio kod brane gdje se ništa ne ulijeva u nju i gdje je voda dovoljno duboka za skokove, pa ce vjerovatno tu i skakati.
@šta ima ba? Ne vidim nikakvu provokaciju u svojoj konstataciji. Radilo se samo o činjenicama, a pitaj svoju porodicu kolike je godina u šeheru kad si tako uvjeren u moje porijeklo. Možda te info o starosjediocima od preko 200 godina i postidi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hocel i lorens listo skakat?
famozni ''Skokovi u fekalije''
boze sacuvaj. koja budala moras bit da skocis utaj fekali bunar
jbt ovdje metar pacenika,otidjite papci na bentbasu pa pogledajte je li voda prljava...zavist je cudo pozzz iz sehera
Kume nemoj se ofirat, eno nizvodno na slibi 10 metara ispod kanalizaciona cijev. Smrdi ako nista.
Skok s mindera u fildžan
valjda se nece levati ugusit
Molimo skakaca pod brojem 4 da skace u vodu a ne pored vode
Skokovi u mutno i prljavo ..jedini koji ne skace u mutno je direktor fucz ...ovaj solak ...kod njega je sve "bistro" :)))) http://zurnal.info/novost/21338/lazne-registracije-nepotrebna-oprema-fiktivni-timovi-podobni-kadrovi-izleti-interview-20
pogani i prljavštine sarajeva
Razbit ce ko glavu na kakvu skoljku, pec, ves masinu...u najboljem slucaju skokovi u govna.
Večeras je SNH noć u Palama. Večeras će svi očevi palijanderi da svoje kćerkice SNOHAĆE tako što će se takmičiti, čija kćerkica će više da vrišti. Sudije će najveće ocjene dati vlahinjici koja bude vrištala najviše, a grand nagradu će dobiti za 9 mjeseci vlahinja koja barem na izgled rodi normalnog malog vlahonju. Unaprijed čestitke sretnim incestoidnim roditeljima :)
Odvrni nogavice, obrij se, klepiće te Ameri i poslati u Gvantanamo!
@BobaBG Jel učestvuješ u takmičenju? Ili si ti nastupaš na LTP noći kada će preko 300 vlahonja opančarski da LAPOTAŠI babure? Ocjenjuju se dvije discipline: A. Ko će najbolje sjekiru da uparkira babi u glavu. B. Ko će pri tome napraviti najbolje remek djelo Sretni dobitnik dobija besplatno oštrenje sjekire i naravno vreću brašna. Samo nemoj zaboraviti da babi natrljaš kukuruza na glavu, da imaš na koga da svališ krivicu :)
Ko nam zlo mislio o chyni nam visio.
Kako se boduje? Mozda po modricama
Skokovi u kanalizaciju a ne u vodu...