Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj milan ulaze u buducnost. jer sa igracem poput sedorfa imaju igraca za naredne generacije. :D mislim da milan nece nikada nauciti lekciju. dovodjenjem beckhema u ono vrijeme i slicnih igraca sa +35 godina je glupost a onda se cude sto nisu osvojili nista u zadnjih 5-6 godina.
Gigant se budi!
Pa treba ti fakat neko ko je srcem vezan za klub, on poznaje dušu kluba, lako se veže, kao npr Ančeloti, legenda kluba kao igrač, a kasnije i kao trener, Sedorf je odličan izbor...
Mogla bi biti još gora sezona. Dajem mu 6 kola na klupi Milana. Plafon.
Mislim da griješiš al vrijeme će pokazati najbolje. Pa i vi ste napravili grešku pravu sa Montelom koji je po meni dobar i perspektivan trener. Bolji je od Zemana za klasu što pokazuju i njegovi rezultati prvo iz Catanje a sad i iz Fiorentine. Budućnost fudbala lezi u mladim trenerima, baš ovako mladim kao Sedorf, Montela i sl. jer su friški iz kopački i znaju dobro šta je potrebno jednom igraču da bi dao sve od sebe. Još ako su u karijeri sarađivali sa vrhunskim stručnjacima onda je to dobitna kombinacija.
Kevine sjeti se unazad dvije sezone taj seedorf je izvizdan od strane navijača. Ne smijem ni pomislit da loše krene na klupi istog kluba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bice on dobar trener :)