Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih nabrojanih je samo Željo sa naših 24%, rekao sam dva kluba, a ne jedan.
RK Sloga, KK Igokea, Željezničar, Sarajevo, Siroki, RK "Borac m:tel" Banja Luka... eto primitivac
Hajde molim te kad si tako pametan nabroj mi dva kluba pored OK Kakanj koji trenutno I SVAKE GODINE igraju u Evropi??
dosli seljaci do nekom uspjeha i odma misle da su centar svijeta, svaka cast OK Kaknju, ali u drzavi ima uspjesnijih sportskih kolektiva
ja ovih kakanjaca, pa sta sad trebamo da vas ljubimo u dupe sto OK Kakanj igra neki ljevi turnir i da se jos stavi na udarnu vijest. Treba da budete sretni sto je portal uopste objavio ovu vijest... vjerovatno je neko danas i prvi put cuo za kakanj.
pa idi na kakanj-x primitivac pa ces tamo imati opsirniji tekst
sranje i clanak...uzasno... :S jel se tako pise o trenutno najuspjesnijem klubu u BiH....ccc...puuu!
Ja vam clanka i govana, svaka cast. Bolje da nista nista pisali. Da je Bosna Sarajevske to bi kilometar teksta bio. Sarajevo mahala !!!
Sjajan izvjestaj...pos+++erem se na vas portal
izbise me za 100