Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARAM JE SA MUŠKINJEM IGRATI !!!
@khayaal E vidis ja se ne bih mijenjala s njima niposto. Dzaba im njihovo zlato,svile,kadife i sluge. Ne smiju hodat bez pratnje,vozit auto,popit kafu sa prijateljicom u nekoj basti. Dzaba im LV,Dior i D&G najnovija kolekcija kad ih nose ispod onog satora. Zalim ih itekako i hvala bogu da ne zivim tamo. Volim svoju slobodu,svoj posao,volim pritisnut i gas. A na manikir,pedikir i masazu idem i ja. Hebo svo bogatstvo ovog svijeta u zlatnom kavezu.
Kakvo njihovo bogatstvo,pazi,te osobe su odrasle u takvom okruženju i to je za njih normalno, one ne znaju za drugačiji oblik života,čak mislim da te žene sve to primaju zdravo za gotovo.
inace Saudijska Arabija je najveci americki saveznik, kako vojno tako i ekonomski. Briga njih šta u Kur'anu piše da tako ne smiju postupati, ali bitnije je eto izmisliti pravila i reći "ovako je u Islamu", nego poštovati ono što je Allah naredio. kad ih pogledam ovdje kod nas kad dođu, pa skoro 80% posto ih je predebelo i prepretilno da jedva hodaju.
Masala al napreduju! Za 500 godina vozit ce automobile. Weeee... Jadne zene tamo...
Boga mi nisu jadne.. Zive bolje, ljepse, rahatnije, ugodnije nego bosanke.. :) Imaju da trose koliko hoce. Kad idu bilo gdje, imaju svog sofera. Rode dijete, imaju sluge... Svako par dana menikir, pedikir.. Saloni, bazeni, odmori.. Ne znam samo zasto ih zalite.. A ovaj clanak je pisao trecerazredni novinar. Clanak nema veze sa sportom.
donedavno nisu imale pravo glasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ce to biti izgleda da su se i saudijci poceli pameti fatat i ici ka buducnosti
Da da , poceli se naseljavati u Bosni :D :D :D