Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rale mamicu ti jebem nema vas ni na mapi
pa stvarno si majmun ratko...pa kako vas vise nije sramota... ...ne znam...nemam vise rijeci... ...osim...reprezentaciji BiH u sjedećoj odbojci...reći samo...massive respect!!!
zalosno je to. kad je trebalo pare dati da se reprezentativci posalju, vlada je bila zadnja. sad odjednom im svi cestitaju svaka cast nasem timu, pokazali ste da mozete bez ovih govana iz vlade.
daj im po 50.000 KM, rijesi im stambeno pitanje, obezbijedi nove proteze i slicne stvari. zajebi samo cestitke. one se ne mogu jesti niti vracaju kredite, premijeru jadni.....
Treba njima vise nego samo cestitati. hvala vam momci stvarno ste to zasluzili i neka vam bog da jos puno pobjeda i zdravlja u vasem zivotu. A naravno cestitam i cijeloj Bosni i Hercegovini najljepsoj zemlji na svijetu. Proud to be a Bosnian
Rjesi ljudima stambeno pitanje "Premijeru", barem su sad zasluzili, ako vec nisku kad us dali noge i djelove tjela...