Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kindže -kralju počivaj u miru
sad je tek bosa sampion nakon ove zadnje pobjede a nadam se da je to samo jos jedna u nizu!pozdrav svim navijacima a pogotovo onim sa sinocnje tekme.
STRASKA, BOSNA JE PREVELIK ZALOGAJ ZA OVE JOS NEDORASLE KAKO DA KAZEM RATOM SAKLEPANE EKIPICE......
Doslo je vrijeme da se Bosna vrati tamo gdje joj je mjesto,prvak.Dosta je bilo seoskih ekipa!
pravi uspjeh za bosnu bi bio ulazak u jadransku ligu, i to daj boze ako ostvare. realno borac i siroki imaju jaci kolektiv od bosne. bosna ima nekoliko dobrih pojedinaca (bajramovic, markovic, kovacevic, jazvin), ali ostali igraci ih ne mogu pratiti. parezanin je, po mom misljenju, prosjecan play, zamjena mu je zeleznik koji jos uvijek nema petlje (u narodu postoji bolji izraz za ovo) za vece utakmice... ne gine im poraz u sirokom i banja luci i to je ocekivano, ali mene je strah mogucih kikseva u zenici, bileci... ako im se to desi onda se mogu pozdraviti i sa titulom i sa jadranskom ligom. najbolji potez bi im bio kada bi pokusali dovesti vanjka (k'o da ima motor u g....). dalje, najvaznije im je da sacuvaju tim i uz nekoliko novih igraca (kad su mogli na neke ''igrace'' tipa batinica davati i po tri hiljade, pardon tisuce maraka mjesecno neka odrijese kesu i za nova pojacanja) planiraju mozda vec naredne sezone jurisati ka tituli.
Glasajte za nasu drzava BIH http://www.kcw.de/charz.htm
I sta sad???
ej pitari jel vas bilo dvadesetak bar cujem da su bile samo mae iseke igraca
mislim da i ove godine ce siroki 4.put, a 3.put za redom osvojiti naslov, ove godine naslovi i u kos. i nog. idu u siroki
manijaci, jebali vam Marković Železnik , Kovačević , Parežanin , Kadić, Bavčić ,Demić, Šaporac ,Bašić, Subašić , Bukva , Bajramović Mensur Bajramović vase mame plave GLUPE!!
Bravo Neno, sinoc se vidjelo da si prvai vodja ove mlade, ali vec iskusne ekipe!! BOSNA SAMPION BOSNA SAMPION! BOSNA JE BORDO SARAJEVSKI KLUB, ZA SVE manijake!
bosna je klub manijaka
nisu oni jos za titulu, jos je to slabo, fali im dobar play. inace sam iz zenice , i volio bih da bosna bude prva ali mislim da je uski trenutno najjaci...
samo nebo je granica...gazimo sve Kinđe hvala ti
idemo na titulu,i molim vas da se ne javljaju sada opet neki pametnjakovici,i pocnu ovdje prepucavat cije bosna klub.