Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujem par „strucni“ komentara od ljudi koji su malo „zagorjeli“
Valjda ocekujes par strucnih komentara a ne strucni. Daj nam ti jedan posto vidim da bambusas u 16 pa nisi opterecen pa reci nam koju pametnu.
Klix opet promovise Sejtanluk.
Kad ti nas seljober vidi samo taj minjak i rasirene noge, a ne razumije koliko vjezbe, odricanja i treninga je potrebno da bi one mogle izvesti to sto izvode.
Za sta sluze ti minjaci i opcenito golo zensko tijelo u sportu na poluvremenu. Da popravi malo gledanost jel tako. i ti meni predstavljas navijacice americki trend kao beke sportiskinje. to vam je krstoljubski trend privlacenja gledanosti preko nagih mladih tijela poput plesacica u grand show spotovima
Cheerleading je prodaja s e x a preko "sporta". Sejtanluk teski.
Pricamo o djevojcicama u mini suknjicama kako skacu i sire noge da bi drugi to gledali na poluvremenu da bi pojacalo gledanost sta vec! Na socijalnim mrezama cak i vise pokazuju i pircamo o nekom Cidlideru. Smjesno!
A ovo sport sta li?
BIH hvala Bogu nema cheerleading klub. Ko zeli da mu (maloljetna) kcerka pokazuje gacice i medjunozje na poluvremenu lojavim i polupijanim navijacima koji stenju i zavijaju za njima? Zelim da vjerujem da mi djecu odgajamo u duhu nekih drugih vrijednosti...
Ogroman tekst o budalaštini iz Amerike.
Klix radi za Sejtana i promovise Sejtanova ucenja.
Jel mogu i ja nekako u klub? Musko sam al sam skupljao salvete kao dijete
Pa neće zamotane valjda skakati.
Svašta je sport danas....
Legalni način za pranje para, zato i imaju interesa za to!
A ovo su one koke sto uglavnom nose " domindjose", trend iz hAmerike dosao, da zapali narodne mase. 👌
Teško je očekivati da se muslimanske djevojčice ovim bave iako bi bilo super i zabavno za svu djecu. One žive u okruženju koje naginje istoku u kojem bi cheerleading teško bio prihvaćen.
Ovo je baš lijepo. Cure se druže, treniraju, putuju po svijetu i zabavljaju se. Baš lijepo.
nek skacu
Onda se cudimo kako su Hrvati dobri sportasi.
Hrvatska retardirana kultura
pichici
Upravu si u Bosni nema takvih klubova jer si sama rekla da su to seljački klubovi.