Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast djevojko .... samo tako nastavi nek se vidi da nas ima u svijetu i da vrijedimo sto bi neki rekli malo nas je ali smo dobro rasporedjeni xD
Ja se odricem toliko toga za ovaj sport i zivim za njega. Ali kad dobijem ovakve pohvale i cestitke od vas, znam da je svaki trening i svaki napor vrijedan toga. Puno vam hvala!
sta kaze reis na ovo?
ona je fenomenalna...magistrica ekonomije... sportista u dusi... skromna i nadasve vrijedna. ovakve ljude treba promovirati u ovoj jadnoj zemlji. adminsitrator bi mogao ukloniti neprimjerene i prostacke komentare! njima ovdje nije mjesto.
fantasticno...ne znam da li bih ja mogao barem jedno od to troje...svaka cast
Čestitam! Sve najbolje na narednim takmičenjima... :)
Svaka cast!!! Ironman jeste najprestižnije takmičenje u triatlonu, ali se ne odrzava samo u austriji... takmicenje je u pravo dosta gradova sirom svijeta a mislim da je najteze ono sto se odrzava u hawaii...
wow svaka cast djevojko.......Samo naprijed