Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije mozda rijec gnusan?
Ili jednostavno samo... zabraniti da se prodaje oružje za 200 dolara u supermarketima
Ode i školski sistem u penziju, sve ide "online", naoružani čjzudi čuvaju djecu u školama, kuda ovaj svoje ide, šta je sa ovim ljudima, ubi vas tehnologija
Ova americka opsesija oruzjem tako da ga moze kupiti svaka susa mi nikad nece biti jasna. Ma nista, najbolje je da daju djeci po pusku i na cas, valja se zastititi. Uvesti u zakon da svako nosi sa sobom po pistolj barem na ulici. Korporacije i njihov lobi u americkoj politici ih toliko truje da iznose ovakve bolesne ideje i da stvarno misle da je to dobar koncept.
Kretenu jedan radi tebe i takvih kao ti i dolazi do takvih tragedija. Ako si tako pametan zašto ne predložiš da se preispita odakle djeci oružje u rukama, i da se kazni svako ko nelegano oružje posjeduje i ko nelegalno prodaje. Čisto sumnjam da taj tvoj čuvar legalno posjeduje oružje.
Sta ce cuvar kad dodje ludjak u skolu ,istrse r15 sto je isto ko m16 ,jurisno oruzje .Da se problem moze rijesiti treba mijenjati ustav,a to je zajebano,skoro nenoguce
kakav seljober moras bit da mislis da je "gnjusno"
Kako je krenulo izgleda da ce morati. Podsjeti me na onaj film Class of 1999.
Na ulazu naoruzani zastitari. Profesori kiborzi a Cody Culp mangas samo takav. Al ga izvuce iz naftalina aferim.
Jel se kaže "gnjusno"?
Čovjek je u pravu!!.
glupi americki zakoni gdje se pistolj na trafici kupuje