Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zijo Poljo 2.0.
Joj ovog laznog boksera
javno to reci ako smijes,ne sakrivaj se iza klix profila
Puki samo naprijed zna se da za velike organizacije poput WBA nemogu se boriti mahalasi i ublehaši poput ovih sto te komentarisu. Njima je to ne odsanjani san ostao😉 Fokusiraj se na borbu ti si otisao avionsku stanicu ispred svih njih to ko se razumije u ovaj sport zna odlicno htio to priznati ili ne..!
Zvijer naša i najjači udarač u 🇧🇦🦾🦾🦾🦾
Pukni ga Puki
Puki šampione idemo jako po svjetsku titulu🦾🦾🦾🥊
Ponos Bosne i Harcegovine svaka cast kada si uopste izborio mec za svjetskog prvaka u najboljoj bokserskoj asocijaciji WBA. Respect ko se razumije zna sta pricam. 🇧🇦🥇🦾🦾
prvak crkvenog tornja juzno istocnog balkana
Kažu daje kupio dosta mečeva ali ja ne vjerujem jer je momak ko armirani beton. Pravo seljačko djete prirodno jak .
Sretno Puki, svoim trudom i radom zasluzio si sve najbolje!! Bosanci su uz tebe 💪💪💪💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦