Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo momčina i sportista za primjer svima.Ovo je sramota šta se uradilo, dno dna.
Crtica o Agenciji: Svijetska antidoping agencija (WADA) organizuje seminar i edukaciju za svoje članice sa temom o načinu postupanja kada se sumnja da je neko koristio doping. Troškovi puta i smještaja pokriveneni. BIH agencija odbija učešće i ne šalje svog predstavnika jer NISU PLAĆENE DNEVNICE!!! Toliko…
Svjetska*
Dno dna, ko sve vodi agenciju za doping da Bog sačuva...
Tuži ih Kemo sudu u Strazburu!
Sport ima svoj zaseban sud i čini mi se da je u Švicarskoj
Vjerovatno momak sa najvecim stilom u gradu svoj fazon fura toliko dobro i uporno ja se nadam da nije kriv
Apsurdistan, dobrodošli. Ovakav mlad borac za život i heroj u sportu bi u svakoj zemlji bio ponos sa ovakvom pričom i bio bi izučavan u udžbenicima. A kod kao uređena zemlja i zakon pa ne može ni pumpica, a debili se drigiraju na svakom ćošku na oči policiji. E svašta dokle smo došli
Kera vrati se za dvije godine i pobijedi ih sve.Ovo će te učiniti samo jačim, ne daj nikome da plače zbog tebe, ti si iznad toga.
Treba komisiji je...t mater,cuj zbig cega su dudpendovali ovakvig sportistu
Razumijem sve da nije bilo namjere ali supstanca je zabranjena kao takva
Cjelo društvo sjedi na pogrešnim stolicama.J.. li ti veze i vezice,štele....Samo naprijed Kerime nedaj se
@muca…svi mi volimo veze i vezice. Kad sjedis s rajom, prica se uvjek kako neko ima nekoga koji mu moze to zavrsiti i to se prica sa nekim ponosom i ono ja sam faca i cool. Svi gledaju da ne plate kaznu, svi gledaju da zakinu drzavu. Svi gledaju da im djeca ne padnu na godinu, jer sta ce reci mahala. To je tako od davnina. Eh zato smo tu gdje jesmo.
Fluticason se koristi u neurologiji i kod plucnih bolesnika. Mnogo bitan lijek svakome ko je imao ista na plucima. Steroidni efekat gotovo ni ne postoji, jer kolicine koje bi morao uzeti da bi bilo tog efekta je smrtonosan i opasan. Bosno bruko jedna! Covjek vam i dokazao sta je dinete prozivilo i opet nemate mozga… u ufc dopusten je taj sprej ukoliko nine tokom same borbe a kod nas da ne bude… bruko!!!
Radi se o očiglednom propustu domaćih agencija. Prema najnovijim pravilima Svjetske anti-doping agencije (https://www.wada-ama.org/sites/default/files/2022-09/2023list_en_final_9_september_2022.pdf), INHALACIJA fluktazona u terapeutske svrhe je dozvoljena, vidi napomenu na strani 18 dokumenta sa prethodno navedenog linka: Other routes of administration (including INHALED, and topical: dental-intracanal, dermal, intranasal, ophthalmological, otic and perianal) are not prohibited.
Isplakah se za sve pare. Nemam komentar, a I suvišan je.
Antidoping kontrolu treba uvesti i vlastima, nesto mi i oni izgledaju da puno trose pumpice za astmu.
Ih stari. tu kokain ode ko brasno.
Bravo momce!Dvije operacije zdravstveni problemi i opet vrhunski u ovom sportu!👏🏻👏🏻 Trazite pravdu valjda je bude negdje SRETNO!
Da li je taj lijek odnosno pumpica za astmu na svjetskoj listi zabranjenih supstanci?! Ako nije,onda ovima našima treba noga!!