Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto kontam, ova raja , omladina dolaze iz svijeta , evo recimo culi za bob stazu koja je uvrstena medju 10 najljepsih napustenih mjesta svijeta. Dosli da vide i da se provozaju prvi,...i a onda srolam dole na donji dio klix-a i kad vidim one face tzv" nocni zivot ", sva ta nasa omladina koja se vucara po nakim nargila barovima i pizdama materinama , po zagusljivim kaficima tek vidim razliku izmedju nas i ostalog svijeta!!!
cudi me da neki saht nisu ostavili na sred staze...
nemoj da nas levate stranci,manite se merhametluka, ovo treba naplacivati,doduse pojeftino, najjeftinije od konkurencije da se slije more sankasa,pa hoteli po SA,pa Bascarsija,aerodrom,taksi...svako pomalo da zaradi
bilo bi dobro da ponovo bude u funkciji, dobro i za sport u BiH kao i turizam
"Osposobili smo stazu". Nisam znao da "osposobiti" bob stazu znaci samo ocisti je.
Ocigledno nikad nisi bio na stazi, zato tisu >D
lijepo
napokon!
De vi uradite jos koju anketu ljudi, treba jos 200 ispitanika u ime nauke: http://questionpro.com/t/AI5goZRXmj Traje 2 minuta, samo klikanje nista dopunjavanje i anonimna je :) Hvala svima!
Čuj pozvaće savez Srbije da dođe na trening, pa koji ste vi idioti to nije normalno... Prvo neka vam pošalju par miliona za deminiranje pa onda možda da ih pozovete.
hahaha bravo :D
KAKVA LAŽ... STAZU je očistio i OBNOVIO RED BULL za potrebe TAKMIČENJA na ROŠLAMA niz bob stazu, 2008. godine. http://www.youtube.com/watch?v=U_d2k8dFNtg
Ma nije brate, ne seri ocigledno nisi bio gore poslije 2008
Bibijan ti si jedan vrlo veliki Mamlaz!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
aBd renovirat cemo je skroz a onda idemo sta opet organizirati ravno olimpijadi! :)
Lijepa vijest ;)
e jesu je renovirali tutnji ko da vozi po makadamu ! :)
Vjerovatno čuješ kameru.
hl***m snimao
Ljepo za vidjeti kao klinac sam gledao sankaska takmicenja na njoj, valjda i neki novi klinci to docekaju