Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan dokaz da je invalidni sport druzenje a ne sport. kako neko u 40toj godini moze postati \'\'sportista\'\' i onda u \'\'zestokoj\'\' konkurenciji osvoji zlatnu medalju za kratko vrijeme i to jos na Olimpijadi, pardon Para -Olimpijadi. zao i je za nejgovu nesrecu. ali mislim, halooo.
@bmw a gdje su tebi mozak sakrili jadnice!
respect
a đe sakri noge kruv ti jadan..
a đe sakri noge kruv ti jadan...
Eto, cisti dokaz sta covjek moze. Dakle od vozaca, preko saobracajne nesrece, do promjene profesije u kojoj postaje najbolji na svijetu i to u srednjim godinama! I kaze neko \"nemoguce\"...
Schumacher bez nogu, svaka cast lavee :)
...da...snaga volje i karakter...a ovi naši zdravi pravi pa ni za nježnika...
moj idol