Zaključak Evaluacione komisije
0
BiH će sjajno organizirati Zimsku olimpijadu mladih
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci su superiorni u odnosu na hrvate, srbe i bosnjake iz BiH. Bosanci nemaju rezervne drzave (Hrvatska, Srbija, Turska), i nemaju rezervne glavne gradove (Zagreb, Beograd, Istanbul). Bosanci ako vjeruju vjeru cuvaju za sebe kao svi civilizirani ljudi sirom svijeta. Ne zive u plemenima, ne mrze komsiju i nisu zadojeni nacionalizmom. Bosanci ce pobijediti jednog dana.
E ovi ce nas izvaditi hahahahahahhaha Kako se to samo natiska, pa nevjerovatno Mora da je volonterski rad cim se ovako kelje
Š\'a mu ba dođe evaluaciona komisija. Da ovi nisu u nekom hidrometerološkom zavodu zaposleni.
Bijednici !!! ko je valjo taj je otiso jos davne 91 a vi crkajite dolje fukaro !!!! Zivijo London i Engleska !!!