Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi klixovci, možete me banovati još 19 puta, ali to neće promijeniti činjenicu da ste nepismeni! Niti jedan dan ne prođe, a da vaši tekstovi ne pokazuju koliko ste površni kao "novinari" i kolika je razina vaše pismenosti! Ovo vam kazuje jedan NOVINAR sa dugogodišnjim iskustvom. Banovanje mene ili bilo koga drugog ko ukaže na vašu nesposobnost da svoje tekstove pregledate i lektorišete prije nego ih "bubnete" u javnost, neće promijeniti stanje u vašoj redakciji. Umjesto djece koja se igraju novinara pa lupaju sve i svja na vašem portalu, radije uposlite nekoga ko će zaslužiti i zaraditi svoju plaću i ne brukati vaš medij.
/ŽELITE IZLAZ IZ FINANCIJSKE KRIZE I ZARADITI NEŠTO NOVACA? NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) Svaki mjesec ZARAĐUJEMO između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mjesecima smo radili na projektu koji se sastojao od pronalaženja najboljih kladioničara koji neće djelovati svaki za sebe nego kao zajednica. Tim je sastavljen ove godine i postali su opasna prijetnja svim kladionicama. Ovih zajednica ima mnogo na internetu, no još ne dovoljno da kladionice propadnu jer ima 99% ostalih koji se ne znaju kladiti i ostavljaju kladionicama svoj teško stečen novac. Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno))
Niški specijalci (čitaj Izet Rađo) nam vedre i oblače u sportu. Dobro odemo i na balkanijade a ne OI..
Ovo je malo za njihove potrebe ali OK BiH je i to obezbjedio.. Da barem ljudi znaju kolike su stipendije u regionu shvatili bi..
papeta neka ih vodi na olimpijodu njea smo svi gotivljeli kad nas je vodio on u brazvil