Hrvatska, SP u Taekwon-dou
0
Bh. reprezentativci osvojili četiri medalje
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al\' mlatimo raju po cijelom svijetu u posljednje vrijeme
U drzavi u kojoj je svjest o sportu na najnizim granama, gdje podrske skoro i nema i ne postoji, drzavni organi nista ne podsticu ovakve rezultate ostvariti je za svaku pohvalu. Svaka cast momci i djevojke. Ponos ove drzave su sportisti. Bravooo
Ibro.........svaka čast, jarane.
Uvijek smo bili najbolji u svemu !!
A vidi kako im se zove trener IBRAHIM
Ovaj uspjeh bh sportista sve govori o tome kakav je ovaj ITF taekwon-do. Kad na Svjetskom prvenstvu u WTF tekvandou naši takmičari pobijede barem jednu borbu, to jest prođu barem jedno kolo, onda možemo pričati o nekom uspjehu. ITF je šega! Ali u svakom slučaju ovim šampionima čestitam, samo neka se bave sportom i budu i dalje dobar primjer omladini.
kazu da onaj debeli denis stojnic redovno obilazi ove klubove po bosni i samara im trenere a oni se uvijek sakriju.
Ovo je ITF ,cudi me kako nema mojih krajisnika .
Ovo je ITF. Zejd i njegova akademija su WTF koji je inace olimpijski.
Željana, Ines, Zoran, Dragana. A gdje su po.tu.rica Zejd Dukmenić i njegova \"Akademija\"??? Ajh, mene, pa vi ćete osvajati odličja kad bude SP u sjedećem taekwon dou!
Bravooooo Zeljana ti si to zasluzila.Svaka cast ponosni smo na tebe!!!! Sve cestitke!
...NE SERI BUDALO....
Ne mere nihko sa nami ha ja
Sve pohvale nasim sportasima, nasim dijamantima! Sportom protiv nacionalizma, sportom protiv podjele BIH! Volim te Bosno i Hercegovino!
čudno je kako ovi mladi ljudi uopšte ikada uspiju na ovakvim takmičenjima obzirom na to da im država pridaje minimalnu pažnju koja se ogleda u u slovima u kojim treniraju, opremi al svaka čast želim da svi oni koji uspiju odu u neku jaku zemlju i tamo budu cijenjeni za ono što rade !
uh. j.eba me konekcija. Trebo sam bit prvi.
Prvi!