Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ih odmah osuđivati.Gledao sam tekmu.Borili su se koliko su mogli.Hrvati su 4 minute do kraja imali samo plus 5.Nakon toga su domaće sudije imale najmanje 3 ili 4 nelogične odluke i "komšijama" pomogli da se odlijepe . Momci su cijeli susret odigrali jako borbeno!
sudili protiv hrvata u hrvatskoj jarane nemoj se vise drogirati stare ti tvoje utice ti rad na mozga, sudije su u zadnjih 8 minuta imali par smjesnih odluka da bi se voljeni susjedi mogli odvojit i na preko 10 poena
@Croatissimus Ako si gledao utakmicu jasno ti je.Čak ni Hrvatskim igračima nisu bile jasne odluke u zadnjih par minuta i kompenzacije sudaca kojima su probali da se "izvade". Faul nad Kikanovićem, nakon toga faul Stipanoviću bez kontakta nakon profulane trojke Hrvatske,a sve u cilju da se bih koja je tada imala samo minus 5 ne približi i kako bi Hrvati sačuvali atmosferu pred EP.Ja sam ponosan na današnju igru BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix je objavio da smo večeras izgubili a sinoć ništa o pobjedi. Toliko, suvišno je komentarisati ovaj portal. A momcima puno sreće na EP.
Totalno su iskulirali pobjedu Bosne i Hercegovine nad Izraelom, čak ni u ovoj vijesti je ne spominju ni jednom rečenicom.
kme kme kme kme genocid suncokret,kme kme
a joooooooooooj hahahaha islamistan se opet sramoti :D :D sta niste vi ono sila u odnosu na regiju? :D :D :D hahah
ovo je super! do sad su svaki put pobijedjivali prie turnira.....mozda ovaj put bude obrnuto!
Nisu htjeli da igraju bojkotovali utakmicu.
Prolazimo u drugi krug, najveci adut ove reprezentacije je Dusko Ivanovic!
na 4 umjesto Bavcica :))
I da smo u Sarajevu igrali sudije bi bile na njihovoj strani jer nepada kruska daleko od drveta.
Bolje da ne idemo na to evropsko, ali kad se već mora odmah Musu ubacit.
Nema se sta ovdje pricat. Hrvat imaju ekipu za prvih pet predvodeni mostarcem Bogdanovicem. Bojkot hrvatski proizvoda!!!!!!!
...bojkot bosanca u hrvatskoj....
kme kme kme
Ovo mi je uljepšalo dan. Bravo Croatia.
Bitno je, da mi nije bitno ne bih uživao.
Neki slave kada dobiju u sjedećoj odbojci ili slično pa ih nije stid.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li neko ima informaciju sta je sa onom izdajicom Djedovicem? Samo je pobjegao?
#svezbogvarenike