sport
0

Berlusconi: Za Ronalda nema mjesta u Milanu

FENA
Vlasnk italijanskog nogometnog velikana Milana Silvio Berlusconi, isključio je mogućnost da napadač reprezentacije Brazila i Real Madrida, Ronaldo, karijeru nastavi u redovima milanskog kluba.

"Svaki klub na svijetu bi želio u momčadi imati Ronalda, međutim mi ne razmišljamo o njegovom dovođenju, jer već imamo dvojicu vrhunskih napadača," kazao je talijanski premijer.

Berlusconi smatra kako Andrej Ševčenko i Alberto Gilardino igraju odlično i bilo bi besmisleno kupovati još jednog napadača. Jednako mišljenje ima i o dovođenju Ronaldinha.

"Mi u svojim redovima imamo Kaku, koji nije ništa slabiji igrač. Ja nisam pristalica gomilanja kvalitetnih igrača na istim pozicijama," rekao je Berlusconi.

Međutim, čini se da "Rossoneri" razmišljaju o dovođenju švedskog trenera Svena Gorana Erikssona. Niti sadašnji izbornik "Gordog Albiona" nije hladan na pozive iz Serie A.

"Bilo bi lijepo vratiti se u Italiju. Uz tu zemlju me vežu samo predivna sjećanja. Odluku o nastavku karijere donijet ću nakon SP-a," kazao je Eriksson, koji je u Italiji vodio četiri kluba - Romu, Fiorentinu, Sampdoriu i Lazio.