Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugledni britanski list The Guardian??? Pa možete vi britanci da serete kad ste pola svijeta porobili i kad vas nije stid davati milione za fudbal i fudbalere. Je'bo vas otac gladni narandžasti!
Racunaj da sam podrzao komentar bezbroj puta....BRAVO!
Takodjer
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebali ste nam mater drzavi kad ste vidjeli da Vam crvena zvijezda uze Ligu prvaka, a za ostale sportove necu da pričam! Znali ste da ce sport biti nosilac ekonomije krajem 20 i pocetkom 21 stoljeca, e sa sportskog aspekta, definitivno vam nije odgovaralo: Da vam ligu prvaka u rukometu uzima metaloplstika, borac, zagreb jer bi imali lige gdje da se natječu, da vam u skijanju uzimamo sve sto se moze uzeti, u košarci, da nasa drzava ima dva direktna u ligi prvaka i jednog u kvalifikacijama u nogometu, Da budemo svjetski prvaci u kosarci, rukometu, nogometu i ko zna u cemu jos. Zbog toga ste zdusno podrzali raspad bivse drzave jer bi bili svjesni da bi mjera za sport bila Jugoslavija! Ba bi neki naš novinar pricao o vasem sportu kako je na jadnim granam! Najbolje da cutis i zahvaljujes bogu, sto ti djete ne bi po engleskoj nosilo dres crvene zvezde ili dinama
Pajdo ne seri! Kad budete imali 50 % ne zaposlenih, kad vas politicari budu zahebavali gdje god mogu, kad budete ratovali u zadnji 200 godina svaki 50 godina i do temelja porusili drzavu i uspostavljali novi poredak u kome će svako traziti da se pita. I u tom vremenu kad pokrenete ligu, gdje vam navijač moze uci u teren skinuti dres , kapitensku traku i da mu niko ne smije nista. gdje menadžer kluba dovede igrače za koje se nikad nije čulo, a gdje sudije ne budu plaćane i po nekoliko mjeseci za posao koji kako tako odrade! E tada moj pajdo od novinara napiši kakav se nogomet igra u tvojoj drzavu! Mi na balkanu smo umjetnici u prezivljavanju, kod nas ne postoje sranja tipa depresija, stres , psiholog , ta stanja se zive i naviknes se na njih. Vi na nasem podrucju ne bi mogli dobaciti ni do kraja mjeseca! Zato ne seri matere ti
Da ujedinimo zemalja mi da nas ima 50 miliona ko Engleza ili da samo ujedinimo toliko zemalja okolnih, vrlo brzo bi nam fudbal bio malo lošiji od njihovog. A razliku bi pravilo to što bi oni kupovali od nas sve što valja. Engleska reprezetancija je napuhana samo zato jer je engleska. Njihov kvalitet najbolje dokazuju rezultati u zadnjih 10 godina. Mnogi od njih da su igrali u našoj Premijer ligi tačno bi tu i završili karijeru.
Da li je moguće da ni prevesti niste mogli do kraja: "...transferima Gareth Balea, Wayne Rooneya, Luis Suáreza and Robert Lewandowskog u južnoj i istočnoj Evropi..." ?
'ta će britanci, Dzeko im kroz noge probaciv'o.
Svaka čast za sliku! ;) E moj Wilsone, naravno da se svake godine očekuje titula Partizana kad imamo jaku omladinsku školu koja je proglašena za drugu u Evropi. I Crvena Zvezda nije više državni projekat kao što je bila za vreme zločinačkog režima Broza.
Šta oni seru o Balkanu . Pa njih Crna Gora podere ko novine a cijela Crna Gora stane na Vembli . Toliko o njihovom fudbalskom znanju . Da im nije BEDUINA i RUSA sa svojim evrima bili bi gori od nas !!
Jedno je repka drugo je klupski fudbal :D koji je realno bijedan na balkanu
Pa jest bijedan i svi mi to znamo ali šta oni seru . Što ne analiziraju svoj reprezentativni fudbal koji je isto tako bijedan ??Razlog naše bijede lezi u parama a oni i to imaju pa su opet klocevi . A i klupski fudbal im nije najbolji obzirom da ulazu 10 puta više od svih u Evropi .
Kada bi u Britaniji igrali samo cistokrvni Britanci liga bi im bila na nivou Bugarske.
Prije bi se reklo sukob navijača... Nema te utakmice odigrane a da se navijaci klubova i reprezentacija međusobno ne kolju! Haos