Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' ima netke jaci od peja, vladea, darka, drobnjaka. Neko mozda visoci od Vranesa, ili pak neko jaci od SRBIJE *(u bilo kojem smislu, ne samo sportsom).
KANDIDIRAJ SE ZA PREDSJEDNIKA OVE JEBENE DRŽAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
šta je bosanci ???? ko je prvak ???? što vi niste digli pehar u ŠIROKOM kad ste mudonje???? što nema foruma na članak ŠIROKI HT odbranio naslov, ???? sirotinje pitarske... jeli vam žao možda CENERA što ste potrošili u subotu???? ŠIROKI (na kvadrat) ŠAMPION!!!!!!!!
CIJELO ĆE SARAJEVO PLAKATI OVU NOĆ, JEBI SE JEBI BOSNO, ŠIROKI ŠAMPION!!!!!!
pobijedio HDZ, nash koalicioni partner
pobijedili hrvati.
Ko je pobjedio??????
ko je pobjedio?
ne mogu pitari 5 juna pobjediti nikoga, zuban im je nabio kompleks placite placite pitari......
šta je balije, malo trta, X na poluvremenu.... došla braća koja smiju utat krmka u džamiju----
PITARRRRRRR , PA UPRAVU SI BUDALA BI SKONTALA, SKIM BI SLAVILI DA SU POBJEDILI U SIROKOM, OVAKO CE CIJELO SARAJEVO DA SLAVI , TO CE ONO BIDI PRAVI SPEKTAKL, KAO I UVJEK , FRISKO KO PITA LIKE ALWAYS "LIVE FROM SARAJEVO" ROCK AND ROLL BABE ALL THE WAY TO THE TITLE
komentar
kad pocinje tekma?
ja evo krecem iz zenice za sarajevo, imam samo jedan cilj: proslavit titulu sa sarajevskim studentima!!! p.s. hocel bit karata?
poderace ih bosna