Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Hamza jos ti pure moras jesti,ali uzalud...postaje Bosanski uhljeb kao Fazlija ...kao neke zasluge wao bacao kuglu ???nidje veze i veliko nista . Sta mi bi da komentarisem ovu glupost?
Hvalsa ti Hamza za sve!
Pustite pricu cuj bogatu karijeru pa gdje su mu evropske,svjetske ili olimpijske medalje,lako je biti najbolji u BiH kad nema konkurencije ovo je ko i sa Fazlijom tip svugdje predstavlja BiH a uvijek od 80 takmicara zavrsi na 75mjestu i nama to uspjeh,uspjeh je Dzeko ili odbojkasi u sjedecoj odbojci i niko vise
A šta si ti osvojio burazeru ?
svaka čast za predanost sportu i ljubavi prema državi koja ti ništa nije dala.Sretno dalje u životu i sad misli više na sebe!!!
Svaka čast!
Bravo gigante i sretno u nastavku života!
Ja sporta i g**ana
drži se ti one tvoje literature. pusti druge da žive kako žele.
Da se takmiči 16 balvana on bi opet bio sedamnaesti
Ovom prve komšije ne znaju da je on Hamza Alić tzv. bacač kugle