Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Suljiću, valjda ćeš se malo i popraviti ;)
Old habits die hard :)
Halo ba šatro novinari pa morate li objaviti svaku glupost vezanu za bivše igrače sarajeva.Te kojašević napravio sjajan dribling,te suljić odlično primio loptu u debiju za novi klub,da ne spominjem kako je torlak u 5 dana potpisao za 7 različitih klubova itd...A DA SE SJETITE NAPISATI DA JE ADILOVIĆ POTPISAO ZA SAMSUNSPOR TO NIKAKO.I da,kad smo kod tih bivših igrača provjerite kakvu je golčinu za svoj novi klub postigao BEKRIĆ,al naravno nemojte to objaviti
Jarane navijam i ja za Želju, al' ga i ti pretjera vala. Iskreno, ako mene interesuje kako ide Bekriću ili Adiloviću, draže mi je da sama nađem i raspitam se, nego da čitam debilne komentare ispod, pa ti svaki merak unište.
Tuljumbo bice vjest o djildi mrtvom ne brini se ebem ti djete mrsko i tebi i bekricu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bolje mu je da je presao u nas Videoton
@bbianconero vidi brate, msm da ti trebaš naučiti, a ne ona, jer ne kaže se u bundeslizi, nego u bundesligi, to ti je isto što tuga,-tugi, liga-ligi...
Ona je napisala ce mo odvojeno, a treba zajedno cemo
Gledala sam utakmicu, bio je solidan, par dobrih prodora, vidi se da momak za sta hoce u svojoj karijeri i sigurno da je napravio pravi izbor odlaskom u Mađarsku. Mislim da ce mo ga za par godina gledati u Bundeslizi ili Premjerlizi :)
gdje si ti gledala utakmicu?? ne dipr majke ti....govori se "bundesliGi"..nauci stogod
gdje si ti gledala utakmicu?? ne dipr majke ti....govori se "bundesliGi"..nauci stogod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)