Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma libu ga racku, sta cmizdri, sad neka snima filmove i eto para....eeee..sto ja nisam u njegovoj poziciji.... :(
svi se kljukaju s raznoraznim tekucinama i tableticama pocevsi od nasih propalih olimpijaca pa do evo ovog trofejca americkog. zadnji sportski dogadjaj je bio zadnja borba gladiatora.
Kompletan tour se roka ,samo sto je kralj Lens to najbolje radio i neka je halal mu vjera.Kako god on je najbolji ,jer ako se ne bune oni sto su bili tik iza njega ,zato sto su i oni uzimali isto ,ovim ostali nisu mogli pobijedit uzimali ili ne.
jos ce pacenik ispasti na kraju ... uhljup ... a vamo glumio mamu je.. svoju
bet liga ko zna i hoce nek se pridruzi http://bet-tips.cogia.net/ jest dosadan ovaj lik
White man can't cycle ! :P
ma djubre jedno, ljudi mu se divili, a on lopov obicni...kad se sjetim kako sam samo navijao za njega,uhh... ma u zatvor odmah
kako li je sad onom sto ga je pratio i crkavo da mu se približi?A lencić se uroko same noge vrte.al eto na kraju je ispo jad i ovaj sport ce izgubit smisao nakon ove afere
sto si ckapi, sta places ??? sad treba da te zalimo magare !!!
Naravno da si zasluzio i svakog koga otkriju isto postupit ..