Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džumhur se plasirao na US open, Benneteau otkazao nastup
@hajno da nije istina ... i ja bi ga napao istog trenutka ... al je istina ... i postaje pomalo i smijesno ...
koliko god se kritikovao BH Telecom lako zaboravimo da trenutno fakat jedini oni značajno sponzorišu naše uspješne sportiste i sportske kolektive: Nogometni savez, Košarkaški savez, Rukometni savez, Amel Tuka, Damir Džumhur, Irma Balijagić-Adler... Sve ostale visokoprofitabilne firme (banke, osiguranja, elektroprivrede, pa i drugi telekom operateri) nula bodova...
pa i ja kažem, opet najviše i vrate.. I banke uzimaju od nas i trgovački centri, pa gazde sve u svoj padže.
Ajoj al se sad lijepe za njega ko muve za govno,prije 20dana 85% ljudi u BiH nije imalo pojma koje Tuka, sad svi nesto Tuka Tuka... hahaha pocev od politicara pa do naroda...sad kao svi oko njega pomazu ovo ono..pa gdje si bio kad mu trebala pomoc svi su zatvarali vrata ..kao ko je ovaj..a sad kad nesto napravi..sad svi oko njega...ista slika kao sto se Ronaldo prerusio u onog liga pa se sprdao po gradu s loptu svi prolaze kraj njega niko nece nista sa njim..kontaju ulicar...kad je skinuo masku svi oko njega Ronaldoo Ronaldooo...ma daj...tako i ovde..sad kao svi Tuka Tuka..
čuj pustio da pobjede i time kao pokazao svoju veličinu... šta je treb'o, ostaviti ih 3 kilometra iza sebe... i pokazati svoju "neveličinu"...
I ja da radim preko stele u BHT, hvalio bi ih ko neki na komentarima...
HAHAHA PROMIJENIŠE NASLOV! "Iz Bosanski Bolt Amel Tuka dobio novog sponzora pa "izgubio" od mladih nada" u "Amel Tuka produžio saradnju s BH Telecomom pa "izgubio" od mladih nada" I do sada je BHT sponzorisao Tuku, kao i sve ostale sportiste, umjesto države. A gdje su ono sponzori mtel i eronet?
Svaka čast za BH Telecom. Znam da je Amelu BH Telecom bio i ranije sponzor a sada vidim u večem značaju. U svakom slučaju ovaj momak je to i zaslužio.
Tuka idi ba treniraj...pusti se proslava i ovih lopova koji su te se tek sad sjetili.... treniraaaaaaaj Tukaaaaaaa
a gdje su dosad bili
inace je i Zaimovic iz Kaknja xD