Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dilek, oplodi me...
taj čovjek nije izabran za predsjednika TKD saveza. Da bi bio predsjednik trebao je dobiti nadpolovičnu večinu prisutnih s time da iz svakog konstituivnog naroda za njega glasa najmanje po tri članice. Samoprozvanom predsjeniku TKD saveza fale glasovi iz dva konstituivna naroda koje nije dobio. Od Hrvata jej dobio samo jedan glas a od Srba dva glasa što je svakako manje od po tri koja su bila neophodna, pa ko voli neka izvoli provjeriti, tražite zapisnik sa pomenutog. zdravi bili
WTF Taekwondo je smijesan., ITF jedan i jedini ...
Svaka cast!
zeid institucija
Cestitam, svaka cast!
Extra covjek, zna sta radi, svaka cast!!!
da ne kazete kako sam slagao navest cu decke iz muskog dijela repke koji su bili zlatna generacija koja je napustila reprezentaciju nakon neslaganja sa dovodjenjem ovog de.bila sarlatana i luzerskog borca: edo hadzihasanovic, nermin hasovic, admir nezirevic, edhem duric, lelo armin, edin kajevic, denis knezevic, nihad ugarak, krilo nermin, damiano de lucia, i dr. sebe nisam naveo, zenski dio: alma vehab, meldina piinjic i dr. svakako tu ima jos momaka u muskoj repki koje nisam naveo ne mogu se sjetiiti njihovih imena davno je bilo uglavnom mogu vam reci ovaj ahmed je obicna protuha luzer i nikakav borac on je kriv sto su gore navedeni zlatni decki koji su osvajali odlicja na raznim takmicenjima napustili takenwando reprezentaciju, ali sam zejda upozorio sta ce se desiti i tako je i bilo mi smo otisli jer se nismo slagali, repka i drzava je izgubila, a ovaj ahmed izdao covjeka koji ga je doveo u bih zejdova velika greska
re js, svaka cast, osim toga momak je dobar, sigurno moze nesto uraditi za teakwondo, jer to nije bas jaka borilacka vjestina u bo sni, ...juz na kor ea, ir an i turs ka su velesile u tom sportu..wtf.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
Postigao za BiH do tada nevidjen uspjeh LAZ velika pa zasto ne navede te uspjehe da ih cujemo svi, druga stvar taj covjek nikada nije bio A reprezentativac Turske i nikada nije nastupio za Turski nacionalni tim na evropskom ili svjetskom prvenstvu, jer da je bio na tako visokom nivou pored Turske nikada ne bi dosao u Bosnu jer beneficije koje turski Taekwondo borci imaju ne mogu se mjeriti ni sa nasim fudbalerima a kamoli taekwondoistima, pustite pricu o simpatijama prema nasoj zemlji, zelim sve najbolje tom covjeku na mjestu predsjednika ali isto tako zelim vasem portalu i vasim citateljima ukazati na lazi koje se plasiraju u javnost. A i vi kao ozbiljan portal bi trebali provjeravati informacije koje stavljate a ne dopustati da ljudi manipulisu svama i nama lazima i neistinom.
gdje si ti vidio turcina da zna borilacki sport ? dajte nam rusa, amerikanca, holandjanina, bili bi No1 !
Svaka čast izvrstan stručnjak i velika prilika za BIH...
pa sta je sa padezima majka mu stara Jeste li Vi iz Pristin
kod nas taekwondo razvijen ko sarma